Proiecte realizate

Proiectele realizate de compania noastră

Va prezentăm o parte dintre proiectele finalizate până în prezent :

 • – Music Pub -Piața Mică – Parchet Versailles + gresie pictată;
 • – Casa București – Corbeanca – Paradisul Verde (exterior placat cu lemn de Cedru uleiat interior parchet stejar natur uleiat);
 • – Muzeul Brukenthal
 • – Teatrul de stat “Radu Stanca” (scena)
 • – Consulul Germaniei (casa)
 • – Consistoriul suprem al Biserici Evanghelice din Romania
 • – Restaurare sală primire episcopie (parchet stejar, an 1802, birouri)
 • – Geiger Gorg – apartamente personale si birouri
  (firma GEIGER – stejar + ulei natur)
 • – Sala internațională de dans “Loga dance”  (logadance.ro)
 • – Hotel “Galant”
 • – Sediul banca BRD – business “Berlin” (lemn IPE – Brazilia)
 • – Hotel Ramada (lemn de nuc brazilian)
 • – Montaj lemn pentru bai – lemn venge + cauciuc natural + ulei “Magic oil”
 • – Montaj lemn pentru incalzire in pardoseala  “merbau”
 • – Terase – lemn “Cumaru”
 • – Săli sportive de competiție cu acreditare  internaținală FIBA (Squash)
 • – Sistem BOEN – Germania (baschet, volei, handbal, dansuri populare)
 • – Sală baschet – echipa națională ASESOFT
 • – Sală baschet – DINAMO București
 • – Junii Sibiului – sală antrenament

După montajul pardoselilor: aici includem clădiri rezidențiale, restaurante, școli, săli de conferință, săli de dans sportiv, birouri și săli de sport profesionale, oferim o garanție care include și date despre temperatura, umiditate și soluțiile folosite pentru curățare și refresh al zonelor montate.

Prin partenerii noștri, specializați în producția de lemn masiv și materiale folosite pentru montaj și finisaj, oferim produse cu certificat de calitate și garanție.

Credem în calitate !

Dorim ca fiecare lucrare finalizată să fie unică indiferent de gradul de complexitate, și să creăm un sentiment autentic de “acasă”. Încercăm întotdeauna să combinăm sugestiile și dorințele clientului cu cele ale arhitectului și designerului care participă la proiect.

Credem în calitate

Parchetul este un mozaic geometric de bucăți de lemn utilizate pentru un efect decorativ. Cele două utilizări principale de parchet sunt la fel de modele de furnir de pe mobilier și modele de bloc pentru podele. Modele de parchet sunt complet geometrice și unghiulare pătrate, triunghiuri, pastile. Cel mai popular model parchet este spic.

Proiect

Mitropoliei

În această locație, la prima vizionare s-a făcut următoarea constatare: suprafața de 140 mp este compusă din 5 camere, iar mijlocul fiecăreia era lăsat cu 5 cm față de margine. Acest lucru s-a produs din cauza unui suport vechi din lemn care a cedat în timp, construcția clădirii fiind din anul 1637. S-a procedat la numerotarea parchetului cu markerul, parchetul fiind montat în bradut în ideea că lemnul să fie refolosit. S-a refăcut suportul păstrând același nivel în toate camerele după care s-a montat din nou același parchet prin lipire. Finisajul parchetului s-a făcut cu un lac pe baza de solvent păstrând culoarea naturală a
lemnului. Prin păstrarea parchetului s-a obținut un plus de valoare, având șansa restaurării parchetului original.

Scara interioară a fost realizată din lemn de stejar cu baluștri și panouri de sticlă securizată.S-a încercat o combinație de clasic și modern fiind aplicat un finisaj cu bait alb și lac pe bază de apă.

Proiect

SCARĂ INTERIOARĂ

Proiect

PODEA NATUR

Acest proiect a devenit o pensiune aflată pe strada Barbierilor și face parte din patrimoniul Bisericii Franciscane, construită în sec XV. Renovarea spațiului a inclus și inlocuirea totală a pardoselii alegându-se un montaj din lemn de pin canadian cu bizot și finisaj din lac pe bază de solvent pentru trafic intens.

Locația aceasta a fost construită în jurul anului 1950. S-a păstrat parchetul de stejar original, care a fost recondiționat și antichizat cu o patină de alb, finisajul fiind cu lac pe bază de apă. Aici, s-a respectat dorința proprietarului, care a ținut cont de recomandarea designer-ului pentru ca parchetul sa fie în ton cu mobilierul, obiectele decorative și aplicațiile realizate pe diferiți pereți.

Proiect

PARCHET PENSIUNE

Proiect

STRADA CERNEI

Proprietarul casei ne-a solicitat să restaurăm parchetul și să aplicăm un strat de ulei natur și două straturi de lac pe bază de apă. Finisajul parchetului s-a făcut în contextul în care interiorul a fost combinat cu aplicații de piatră naturală și mobilă din stejar periat, produsă în Norvegia. Țin să specific faptul că parchetul de stejar a suferit o inundație fără sa fie avariat prin dezlipirea vreunei lamele. Instalarea parchetului a fost facută tot de firma noastră în urmă cu 5 ani, folosind materiale de calitate înaltă astfel încât să-i asigure rezistența în cazul unor avarii majore precum inundația.

La această locație, fiind un restaurant cu trafic intens, am realizat o restaurare a parchetului de stejar aplicand un lac pe baza de solvent, care a format o peliculă de protecție elastica, parchetul fiind protejat la diferite pete de ulei, oțet, vin rosu, etc. Restaurantul Hochmeister se află în centrul istoric al Sibiului, in cadrul Pieții Sichlller. 

Proiect

RESTAURANT HOCHMEISTER

Proiect

ARCADE BAR

În această locație, construită în secolul XV, lângă Muzeul de Farmacie din Piața Mică (Sibiu), există o pardoseală din lemn de fag proaspăt retușată si lăcuită. Proprietarul ne-a solicitat o antichizare cu o culoare deschisă și un lac pe bază de apă cu particule ceramice pentru trafic intens pentru a crea un spațiu luminos și rezistent.