Despre noi

Despre compania noastră

Cu o experiență de 20 ani în domeniu, D&D Parchet Design este o echipă specializată la școli de profil din Neustadt – Germania, în fabrici producătoare de aparatură profesională pentru șlefuit parchet ( Lagler, The Original ). Suntem acredați pentru montaj parchet în săli de sport profesioniste ( săli de baschet, handbal, volei, squash ) .

D&D Parchet Design este echipa specializată în a aduce natura la tine acasă… 

Proiectele se realizează împreună cu arhitecți, designeri specializați pe interioare, unde lemnul este cel mai important și valoros element. Pe acesta care se pot aplica finisaje cu ulei, lac pe bază de apă, lacuri pe solvent, diferite antichizări, patine sau lac cu ulei.

Avem lucrări executate care apar în reviste de specialitate, precum Pardoseli Magazin și facem parte din ASOCIAȚIA PROFESIONISTĂ A MONTATORILOR DIN ROMANIA.

Ne prezentăm cu o gamă variată de produse.  Începând de la parchet masiv din lemn de stejar sau frasin, continuând cu parchet stratificat sau nefinisat până la cel tratat termic și parchet finisat, obținut direct în fabrică. Toate produsele prezente pot fi ușor periate sau cu un periaj mai accentuat astfel evindențindu-se mai mult sau mai putin fibra lemnului.

Credem în calitate !

Dorim ca fiecare lucrare finalizată să fie unică ! Indiferent de gradul de complexitate să îndraznim să creăm un sentiment autentic de “acasă”. Încercam întotdeauna să combinăm sugestiile și dorințele clientului cu cele ale arhitectului și designerului care participă la proiect.

După montajul pardoselilor în mai multe locații, aici includem: clădiri rezidențiale, restaurante, școli, săli de conferință, săli de dans sportiv, birouri și săli de sport profesionale, oferim o garanție care include și date despre temperatura, umiditate și soluțiile folosite pentru curățare și refresh al zonelor montate.

Soluții la cerere !

Putem oferi la cerere operații de curățare și reînnoire a suprafețelor folosind substanțe profesionale în funcție de finisajele folosite: uleiuri, lacuri pe bază de apa, lacuri pe bază de solvent.