Servicii

Bine aȚi venit pe pagina noastră!

SERVICII OFERITE DE COMPANIA NOASTRĂ

Calitatea unui montaj începe cu măsurători de precizie în ceea ce privește umiditatea și duritatea suportului, pe care se montează diferite tipuri de lemn masiv sau stratificat. Suprafețele pot fi din lemn (podele vechi refacute sau prefabricate, osb, etc) sau șape de diferite tipuri, cu încălzire în pardoseală sau fără.        Aparatura pentru măsurarea umidității trebuie sa aibă recunoaștere internațională, cum ar fi cele de la firma WOLF, JANSER, etc. (care prelevează mostre din șapă) cu precizie de 100%.                                                        Pentru a avea o armonie între calitate și design, este nevoie de identificarea tipului de lemn (grosime, lățime, lungime și esența) și a suportului pe care se montează. Pentru aceasta este nevoie de o discuție amănunțită în prealabil împreună cu clientul, arhitectul și designerul. Aceasta include, bineînțeles, și stabilirea finisajelor care trebuie făcute, uleiurilor (natur, colorate), lacurilor pe bază de apă sau solvent cu diferite grade de luciu (mate, satinate sau lucioase). Bineînțeles, calitatea înseamnă și garanția oferită pe materialele folosite și manoperă.

 

Echipa D & D Parchet Design

Credem în calitate !

Dorim ca fiecare lucrare finalizată să fie unică indiferent de gradul de complexitate, și să creăm un sentiment autentic de “acasă”. Încercam întotdeauna să combinam sugestiile și dorințele clientului cu cele ale arhitectului și designerului care participă la proiect.

După montajul pardoselilor: aici includem clădiri rezidențiale, restaurante, școli, săli de conferință, săli de dans sportiv, birouri și săli de sport profesionale, oferim o garanție care include și date despre temperatura, umiditate și soluțiile folosite pentru curățare și refresh al zonelor montate.

Prin partenerii noștri, specializați în producția de lemn masiv și materiale folosite pentru montaj și finisaj, oferim produse cu certificat de calitate și garanție.

 

Poți consulta un specialist ! 

Putem oferi la cerere operații de curățare și reînnoire a suprafețelor folosind substanțe profesionale în funcție de finisajele folosite: uleiuri, lacuri pe bază de apa, lacuri pe bază de solvent.

parchet_029

Servicii DE CURĂȚARE

Oferim servicii de calitate!

parchet_026

SERVICII DE MONTAJ

Oferim servicii de calitate!

parchet_023

SERVICII DE ÎNLOCUIRE INTEGRALĂ PARCHET

Oferim servicii de calitate!

parchet_009

SERVICII DE CONSULTANȚĂ ÎN DOMENIU

Oferim servicii de calitate!

parchet_007

Servicii

Oferim servicii de calitate!

parchet_002

SERVICII DE CERUIRE PARCHET

Oferim servicii de calitate!